PHP (WordPress) developer

Solliciteer

Gezocht: PHP (wordpress) developer (32-40u/w)

Educatieve websites en dashboards ontwikkelen die écht goed zijn. Als ervaren PHP developer krijg jij bij Lyceo de tijd en ruimte om een resultaat neer te zetten waar je trots op kan zijn. Als developer denk je in oplossingen en kies je binnen de gestelde kaders van wat mogelijk is jouw eigen podium. Let’s code!

Onze websites zijn opgezet met WordPress, maar flink uitgebreid met scripts, koppelingen en React. We werken met databases waarbij data met PHP REST Web Service API wordt gesynchroniseerd.

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind leert anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. In overvolle klassen kunnen docenten niet altijd alle aandacht geven die nodig is. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga jij doen?

Je gaat product-georiënteerd te werk en bent gericht op het afleveren van een kwalitatief goed eindproduct. Want kwaliteit staat in deze baan voorop. Jouw werk heeft namelijk impact: dankzij jouw inzet kunnen leerlingen ‘leren leren’ en krijgen ze alle ondersteuning die ze nodig hebben voor een bloeiende schooltijd. In deze functie houd je je als Developer bezig met het:

 • Verbeteren van onze customer flow in bestaande websites. Tegelijkertijd zet je ook nieuwe websites op.
 • Optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van onze websites. Daarvoor werk je nauw samen met ons marketingteam.
 • Vertalen van nieuwe features naar een technisch ontwerp.
 • Maken van koppelingen met onze in- en externe systemen en databases.
 • PHP RESTful Web Service API aanpassingen.
 • Ook onderhoud je de websites waardoor ze altijd up-to-date zijn.
 • Analyseren van trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zie je kansen en mogelijkheden? Dan krijg je alle ruimte om deze te pitchen.

Je collega’s

Met 200 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Je gaat aan de slag binnen een team van ongeveer 15 developers. Sinds kort zijn we begonnen met scrum. Heb je nog niet eerder in scrumteams gewerkt? Dat is geen probleem! Je krijgt ruim de tijd om je dit eigen te maken. Al onze scrumteams hebben een eigen naam en manifest. Jij komt terecht in team VOA. En als je onze nieuwe collega wordt, ken je snel genoeg het manifest!

Jij neemt met je mee …

Fanatisme als het gaat om PHP development. Dat lees en schrijf jij. Daarnaast denk jij in mogelijkheden in plaats van obstakels. Je bezit al een flinke dosis vakinhoudelijke kennis en staat ervoor open nieuwe dingen te leren. Je wilt onze producten verder ontwikkelen. En daar krijg je veel vrijheid in. Jij helpt daarmee direct mee aan het overbrengen van waardevolle lesstof op leerlingen in heel Nederland. Ons ideaalplaatje ziet er verder zo uit:

 • Hbo werk- en -denkniveau.
 • 3+ jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als PHP developer, Backend developer of Full Stack developer.
 • Kennis van WordPress CMS en plugins.
 • Ervaring met GIT
 • Kennis van PHP, CSS (Less), Javascript, TWIG en HTML. React is een pré.
 • Oog voor design en detail. Designaspiraties zijn niet nodig, je weet echter wel wat ‘netjes’ is.
 • Uitstekende sociale vaardigheden. Je gaat veel samenwerken.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou onder meer:

 • Een salaris tussen € 3500,- en € 4500,- op basis van fulltime.
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Uiteraard krijg je een laptop en telefoon.
 • Een pensioenregeling.
 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional.
 • Een fulltime baan in een groeiende en dynamische omgeving.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist of een kilometervergoeding wanneer je per auto reist.
 • 25 vakantiedagen.

Aan het werk!

Weet je het zeker: dit is jouw droombaan? Laat dan snel van je horen. Na het ontvangen van je cv en motivatie laten we je binnen 5 werkdagen weten of we tijdens een (digitaal) sollicitatiegesprek nader kennismaken. Klikt het na dat eerste gesprek? Dan plannen we graag een tweede gesprek. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s.

Wil je eerst meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Vraag het recruiters Ellen en Melissa. Je bereikt ze via recruitment@lyceo.nl of 071 790 00 56. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.