Vestigingsmanager

Solliciteer

Vestigingsmanager Onderwijsondersteuning (28 u/w)

Coachen, begeleiden en eindverantwoordelijk zijn voor jouw vestiging. Is dat waar jij energie van krijgt? Kom dan werken bij Lyceo. Wij zoeken een vestigingsmanager voor onze schoolvestiging in Nijkerk.

In ’t kort

Een contract voor onbepaalde tijd.
Verantwoordelijk voor jouw eigen vestiging – Natuurlijk samen met je team, je staat er niet alleen voor!
Een afwisselende functie waar je in korte tijd veel leert en jezelf ontwikkelt.
De schoolvakanties vrij, m.u.v. de meivakantie en de laatste week van de zomervakantie.
Benieuwd hoe een werkdag als vestigingsmanager eruit ziet? Bekijk hier de video van Danie.

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Als vestigingsmanager op een schoolvestiging…

…ben je hét gezicht van Lyceo op die school en aanspreekpunt voor ouders, leerlingen en jouw team van begeleiders.

 • Je zorgt voor een fijne leeromgeving waar jij samen met jouw team van begeleiders leerlingen weet te motiveren het beste uit zichzelf te halen.

 • Je zorgt dat alle operationele processen goed lopen. Je regelt de aanmeldingen, voert intake-en evaluatiegesprekken met ouders, geeft passend begeleidingsadvies, maakt roosters en schrijft plannen van aanpak om de doelstellingen van jouw vestiging te behalen.

 • Je weet wat er speelt binnen de school en bouwt een relevant netwerk op. Zo weet jij precies waar de school behoefte aan heeft en met welke Lyceo diensten jij het beste kunt ondersteunen. Samen zorgen jullie ervoor dat iedere leerling zo goed mogelijk wordt ondersteund.

 • Je bent coach en aanspreekpunt voor jouw team van begeleiders; zij verzorgen de vakinhoudelijke begeleiding voor de leerlingen op jouw locatie.

 • Je hebt regelmatig contact met andere vestigingsmanagers uit jouw regio om uitdagingen en ideeën te bespreken en om vragen te stellen. Samen vormen jullie een sterk en hecht team. Je rapporteert aan de clustermanager die verantwoordelijk is voor meerdere vestgingen.

De uren die je werkt verdeel je meestal over 4 à 5 werkdagen. In de ochtend ben je bezig met alle administratie, trainingen en clusteroverleggen. In de middag ligt de focus op de begeleiding en alle organisatie die daarbij hoort.

Dit is Lyceo

Met zo’n 175 vestigingen is Lyceo de grootste, snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner in Nederland. Je vindt ons door het hele land – op de vele scholen waarmee we samenwerken en op onze eigen vestigingen. Op onze locaties ondersteunen wij leerlingen o.a. met bijlessen, huiswerkbegeleiding, examentraining en het verbeteren van hun studievaardigheden.

Als vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw eigen vestiging. Klaar voor een functie met impact? We maken graag kennis met je!

Wie ben jij? 

Je wordt enthousiast bij het idee van het runnen van jouw eigen locatie. Dit betekent dat je organisatorisch sterk bent, commercieel denkvermogen hebt en dat je samen met het team van begeleiders het verschil wilt maken voor de leerlingen op de vestiging. Een achtergrond in het onderwijs is geen eis.

Jij maakt er een succes van als je:

 • Ondernemend bent en affiniteit hebt met het begeleiden van jongeren. Dat kan vanuit jouw studie zijn, maar ook door sport, werk of vrijetijdsbesteding.

 • Beslissingen durft te nemen en overzicht kunt bewaren als er veel tegelijk speelt.

 • Helder communiceert en je een resultaatgerichte instelling hebt.

 • Analytische en probleemoplossende skills inzet tijdens jouw werk.

 • Hbo werk- en denkniveau hebt.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou op basis van een 40-urige werkweek onder meer:

 • Een startsalaris van € 2635,- bruto per maand* op basis van 40 uur. Je salaris groeit op termijn mee met de ervaring die je in deze functie hebt.

 • Een bonusregeling die kan oplopen tot een extra maandsalaris.

 • Je bent vrij in de schoolvakanties m.u.v. de meivakantie en de laatste week van de zomervakantie.

 • Een contract voor onbepaalde tijd.

 • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld.

 • Een laptop en mobiele telefoon.

 • De mogelijkheid om een fiets te leasen.

 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. Volg bijvoorbeeld de training studievaardigheden en teammanagement.

 • Goede begeleiding van jouw clustermanager en een eigen buddy bij wie je terecht kunt met al je vragen.

 • Regelmatig borrels, uitjes en één keer per jaar een groot feest met de hele organisatie.

*Maandelijks wordt 6,65% van je loon ingehouden om, naast de 23 wettelijke vakantiedagen, extra vakantiedagen te compenseren. Je bouwt vakantiegeld en pensioen op over je volledige bruto maandsalaris.

Leuk nieuws! Vanaf 1 januari 2025 krijg je 25 vakantiedagen en wordt het percentage verlaagd naar 5,77%.

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen, Melissa en Tess bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek waarin we je nog beter leren kennen. Tot slot zal er nog een meeloopdag plaats vinden om je een geheel compleet beeld te geven. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega's!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.