Vestigingsmanager

Solliciteer

Vestigingsmanager Onderwijsondersteuning (32- 40 u/w)

Coachen, begeleiden en eindverantwoordelijk zijn voor jouw vestiging. Is dat waar jij energie van krijgt? Kom dan werken bij Lyceo. Wij zoeken een vestigingsmanager voor onze eigen vestiging in Laren.

In ’t kort

Verantwoordelijk voor jouw vestiging.
Een contract voor onbepaalde tijd.
Veel ruimte en vrijheid om je eigen dag- en weekindeling te maken.
Uitstekende werk/privé-balans.
Een leuk team, goede begeleiding en een buddy bij wie je terecht kunt met al je vragen.

Lyceo- Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Als vestigingsmanager op onze zelfstandige locatie in Laren ben je hét gezicht van Lyceo voor ouders, leerlingen en begeleiders in de omgeving. Op onze vestiging in Laren hebben we een hecht en ervaren team van studiebegeleiders. Lyceo Laren bouwt op 3 succesfactoren: positiviteit, deskundigheid en vertrouwen om zoveel mogelijk kansen voor de leerlingen te creëren.

 • Je zorgt voor de bekendheid van de vestiging in de regio.

 • Je zorgt voor een fijne leeromgeving waar jij samen met jouw team van begeleiders leerlingen weet te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

 • Je zorgt dat alle operationele processen goed lopen. Je schrijft plannen van aanpak om de doelstellingen van jouw vestiging te behalen, regelt de aanmeldingen, voert intake-en evaluatiegesprekken met ouders, geeft passend begeleidingsadvies en maakt roosters.

 • Je bouwt een relevant netwerk op met de sleutelfiguren van de scholen in jouw regio. Je zorgt dat je weet wat er speelt en dat de Lyceo diensten zo goed mogelijk aansluiten bij de behoefte van de scholen. Samen zorgen jullie ervoor dat de leerlingen zo goed mogelijk worden ondersteund.

 • Je bent coach en aanspreekpunt voor jouw team van begeleiders; zij verzorgen de vakinhoudelijke begeleiding voor de leerlingen op jouw locatie. Afhankelijk van jouw kwaliteiten en beschikbare uren kan het voorkomen dat je ook zelf een gedeelte van de begeleiding verzorgt.

 • Je hebt regelmatig contact met andere vestigingsmanagers uit jouw regio om uitdagingen en ideeën te bespreken en om vragen te stellen. Samen vormen jullie een sterk en hecht team. Je rapporteert aan de clustermanager die verantwoordelijk is voor meerdere vestgingen.

De uren die je werkt verdeel je meestal over 5 werkdagen (4 dagen is bespreekbaar). In de ochtend ben je voornamelijk bezig met administratie en telefoontjes met ouders en eventueel scholen. Wekelijks hebben we clusteroverleg met het team van Gooische vestigingsmanagers. Daarnaast kan je trainingen volgen binnen onze Lyceo Academie. In de middag ligt de focus op de begeleiding en alle organisatie die daarbij hoort.

Clustermanager Nathalie over de functie van Vestigingsmanager in Laren:

“Onze vestiging in Laren bestaat al sinds 2001 en onderscheidt zich door vaste krachten met bakken ervaring en kennis. De vestiging is gelegen in een gezellige woonwijk, centraal in Laren. Ons team van vestigingsmanagers in het Gooi is klein en hecht. We komen elke donderdag samen om te sparren en bij te kletsen.

Voor deze vestiging zoeken we een gedreven vestigingsmanager die energie haalt uit het voeren van zowel gesprekken met ouders, leerlingen en scholen, als het aansturen van het begeleidersteam. Iemand met hart voor de leerling en het onderwijs, maar die ook graag bezig is met kwaliteits- en commerciële doelen.”

Wie ben jij? 

Je wordt enthousiast bij het idee van het runnen van jouw eigen locatie. Dit betekent dat je organisatorisch sterk bent, commercieel denkvermogen hebt en dat je samen met het team van begeleiders het verschil wilt maken voor de leerlingen op de vestiging. Een achtergrond in het onderwijs is geen eis.

Jij maakt er een succes van als je:

 • Ondernemend bent en affiniteit hebt met het begeleiden van jongeren. Dat kan vanuit jouw studie zijn, maar ook door sport, werk of vrijetijdsbesteding.

 • Beslissingen durft te nemen en overzicht kunt bewaren als er veel tegelijk speelt.

 • Helder communiceert en je een resultaatgerichte instelling hebt.

 • Analytische en probleemoplossende skills inzet tijdens jouw werk.

 • Hbo werk- en denkniveau hebt.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou op basis van een 40-urige werkweek onder meer:

 • Een startsalaris vanaf € 2700,- bruto per maand op basis van 40 uur. Je salaris groeit op termijn mee met de ervaring die je in deze functie hebt. Heb je al wat meer ervaring en ligt jouw salarisindicatie wat hoger? Dan komen we graag in contact om samen naar de mogelijkheden te kijken.

 • Een bonusregeling die kan oplopen tot een extra maandsalaris.

 • 23 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld. Goed nieuws! Vanaf 1 januari 2025 krijg je 25 vakantiedagen per jaar. Bovendien kun je tot 5 extra vakantiedagen bij kopen om nog meer te genieten.

 • Een contract voor onbepaalde tijd.

 • Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

 • Een laptop en mobiele telefoon.

 • De mogelijkheid om een fiets te leasen.

 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. Volg bijvoorbeeld de training studievaardigheden en teammanagement.

 • Goede begeleiding van jouw clustermanager en een eigen buddy bij wie je terecht kunt met al je vragen.

 • En niet te vergeten, onze enthousiaste medewerkersvereniging zorgt ervoor dat er elke maand wel iets leuks te beleven valt tegen een kleine vergoeding, of het nu gaat om borrels of activiteiten.

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen, Melissa en Tess bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek waarin we je nog beter leren kennen. Tot slot zal er nog een meeloopdag plaats vinden om je een geheel compleet beeld te geven. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s! 

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.