Vestigingsmanager

Solliciteer

Vestigingsmanager Onderwijsondersteuning (28-40 u/w)

Coachen, begeleiden en eindverantwoordelijk zijn voor jouw vestiging. Is dat waar jij energie van krijgt? Kom dan werken bij Lyceo. Wij zoeken een vestigingsmanager voor onze eigen vestiging in Den Haag.

In ’t kort

Een contract voor onbepaalde tijd.
Verantwoordelijk voor jouw eigen vestiging.
Veel ruimte en vrijheid om je eigen dag- en weekindeling te maken.
Uitstekende werk/privé-balans.
Een leuk team, goede begeleiding en een buddy bij wie je terecht kunt met al je vragen.

Lyceo- Leren leer je zo

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Als vestigingsmanager op een zelfstandige locatie…

…ben je hét gezicht van Lyceo in de regio voor ouders, leerlingen, begeleiders en natuurlijk voor de sleutelfiguren van de scholen waar jij verantwoordelijk voor bent. Jij zorgt voor de bekendheid van jouw vestiging in de regio.

 • Je zorgt voor een fijne leeromgeving waar jij samen met jouw team van begeleiders leerlingen weet te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

 • Je zorgt dat alle operationele processen goed lopen. Je schrijft plannen van aanpak om de doelstellingen van jouw vestiging te behalen, regelt de aanmeldingen, voert intake-en evaluatiegesprekken met ouders, geeft passend begeleidingsadvies en maakt roosters.

 • Je bouwt een relevant netwerk op met de sleutelfiguren van de scholen in jouw regio. Je zorgt dat je weet wat er speelt en dat de Lyceo diensten zo goed mogelijk aansluiten bij de behoefte van de scholen. Samen zorgen jullie ervoor dat de leerlingen zo goed mogelijk worden ondersteund.

 • Je bent coach en aanspreekpunt voor jouw team van begeleiders; zij verzorgen de vakinhoudelijke begeleiding voor de leerlingen op jouw locatie. Word je vestigingsmanager op een wat kleinere zelfstandige vestiging dan kan het voorkomen dat je ook zelf de begeleiding verzorgt.

 • Je hebt regelmatig contact met andere vestigingsmanagers uit jouw regio om uitdagingen en ideeën te bespreken en om vragen te stellen. Samen vormen jullie een sterk en hecht team. Je rapporteert aan de clustermanager die verantwoordelijk is voor meerdere vestgingen.

De uren die je werkt verdeel je meestal over 5 werkdagen (4 dagen is bespreekbaar). In de ochtend ben je bezig met alle administratie, trainingen en clusteroverleggen. In de middag ligt de focus op de begeleiding en alle organisatie die daarbij hoort.

Dit is Lyceo

Met zo’n 175 vestigingen is Lyceo de grootste, snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner in Nederland. Je vindt ons door het hele land – op de vele scholen waarmee we samenwerken en op onze eigen vestigingen. Op onze locaties ondersteunen wij leerlingen o.a. met bijlessen, huiswerkbegeleiding, examentraining en het verbeteren van hun studievaardigheden.

Als vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw eigen vestiging. Klaar voor een functie met impact? We maken graag kennis met je!

De vestiging waar jij komt te werken is een grote eigen vestiging. Er wordt veel huiswerkbegeleiding en bijlessen gegeven en daarnaast wordt er ook remedial teaching aangeboden op deze locatie. We vinden het belangrijk dat je veel contact hebt met ouders over de voortgang van hun kinderen. Daarnaast heb je oog voor het kind, kan je goed plannen op maat maken en vind je het leuk om een grote vestiging te hebben.

Wie ben jij? 

Je wordt enthousiast bij het idee van het runnen van jouw eigen locatie. Dit betekent dat je organisatorisch sterk bent, commercieel denkvermogen hebt en dat je samen met het team van begeleiders het verschil wilt maken voor de leerlingen op de vestiging. Een achtergrond in het onderwijs is geen eis.

Jij maakt er een succes van als je:

 • Ondernemend bent en affiniteit hebt met het begeleiden van jongeren. Dat kan vanuit jouw studie zijn, maar ook door sport, werk of vrijetijdsbesteding.

 • Beslissingen durft te nemen en overzicht kunt bewaren als er veel tegelijk speelt.

 • Helder communiceert en je een resultaatgerichte instelling hebt.

 • Analytische en probleemoplossende skills inzet tijdens jouw werk.

 • Hbo werk- en denkniveau hebt.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou op basis van een 40-urige werkweek onder meer:

 • Een salaris tussen de € 2635,- en € 3000,- bruto per maand op basis van 40 uur. Je salaris groeit op termijn mee met de ervaring die je in deze functie hebt.

 • Een bonusregeling die kan oplopen tot een extra maandsalaris.

 • 23 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld. Goed nieuws! Vanaf 1 januari 2025 krijg je 25 vakantiedagen per jaar. Bovendien kun je tot 5 extra vakantiedagen bij kopen om nog meer te genieten.

 • Een contract voor onbepaalde tijd.

 • Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

 • Een laptop en mobiele telefoon.

 • De mogelijkheid om een fiets te leasen.

 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. Volg bijvoorbeeld de training studievaardigheden en teammanagement.

 • Goede begeleiding van jouw clustermanager en een eigen buddy bij wie je terecht kunt met al je vragen.

 • En niet te vergeten, onze enthousiaste medewerkersvereniging zorgt ervoor dat er elke maand wel iets leuks te beleven valt tegen een kleine vergoeding, of het nu gaat om borrels of activiteiten.

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen, Melissa en Tess bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek waarin we je nog beter leren kennen. Tot slot zal er nog een meeloopdag plaats vinden om je een geheel compleet beeld te geven. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s! 

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.