Salarisadministrateur

Solliciteer

Vacature: Salarisadministrateur (32-40u/w)

Vind jij het leuk om in een dynamische omgeving te werken waarbij je de mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen en de salarisadministratie naar een hoger niveau te tillen? Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en nauwkeurige salarisadministrateur die wil helpen om dit bij Lyceo te realiseren.

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

  Lyceo is de afgelopen jaren sterk gegroeid en heeft nu behoefte aan een verder geprofessionaliseerde salarisadministratie, betere rapportages en versterking van de checks-and-balances. De positie van Salarisadministrateur speelt hier een centrale rol in, hierbij werk je samen met een medewerker salarisadministratie en de collega’s van HR. Je bent verantwoordelijk voor de volledige, tijdige verloning en uitbetaling, maar ook voor de rapportages daarover. Je bent bezig met het verder verbeteren en standaardiseren van de processen en andere projecten. Je rapporteert aan het Hoofd Administratie, maar werkt uiteraard veel samen met de collega’s van HR, werving en selectie en vele andere betrokkenen binnen Lyceo. Met de verdere ontwikkeling van Lyceo en deze functie wordt je een mooie kans geboden om jezelf te ontwikkelen en verder door te groeien.

  Je werkzaamheden zijn gericht op:

 • Het verwerken van de grote hoeveelheid mutaties en het verzorgen en verbeteren van de salarisadministratie, zodat tijdig en juist de collega’s worden uitbetaald;

 • De salarisadministratie voldoet aan alle wet- en regelgeving;

 • Het rapporteren over de salarisadministratie;

 • Begeleiden en meewerken in diverse projecten die de verwerking verder verbeteren;

 • Ondersteunende werkzaamheden (met eigen verantwoordelijkheid) in de maand- en jaar afsluiting en deze helpen versnellen;

Je collega’s

Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland, die op meer dan 175 locaties ondersteuning biedt. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Je komt te werken op ons kantoor in Leiden. Op het kantoor ga jij nauw samenwerken met 5 vaste collega’s en daarnaast heb je veel contact met andere afdelingen. In het team heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden, maar uiteindelijk doen jullie het samen en wordt iedereen blij wanneer we met zijn allen resultaat boeken. Op kantoor wil iedereen vooruit, leren we van elkaar en zijn de lijntjes kort. 

Jij neemt met je mee …

We zijn op zoek naar een collega die nauwkeuring, ondernemend, sociaal sterk en positief-kritisch is. Je komt te werken in een team in opbouw waar veel ruimte voor eigen inbreng is. Jij begrijpt dat vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Je neemt eigenaarschap van de processen en verbetert wanneer nodig. Verder ziet ons ideaalplaatje er zo uit:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.

 • Je beschikt over een relevante opleiding.

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

 • Je bent leergierig, drive om te verbeteren en goed in de communicatie.

Dit krijg je van ons

  Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou onder meer:

 • Een startsalaris van EUR 3000,- tot 4000,- bruto per maand op basis van 40uur. Je salaris groeit mee met de ervaring die je in de functie hebt.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
 • 23 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling en volledige reiskostenvergoeding als je met OV reist.
 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. 
 • Een baan waarin je jezelf ontwikkelt en groeit.
 • Regelmatig borrels en personeelsuitjes.

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen en Melissa bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.