Recruiter (32-40u/w)

Solliciteer

Vacature: Recruiter (32-40u/w)

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie waar jij al jouw creativiteit en recruitment ervaring in kwijt kunt? En dat binnen een groeiende organisatie met maatschappelijke impact? We maken graag kennis met je!

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

  Met je voeten in de modder en je hoofd in de wolken. Wat we daar precies mee bedoelen? Je weet wat er speelt binnen de organisatie en draait waar nodig mee in de operatie van het recruitmentproces. Daarnaast durf je ook te ‘dromen’ en vernieuwen en rekenen we op jou als het gaat om het professionaliseren van onze recruitmentafdeling. Er is nog veel ruimte voor verbetering en jij weet deze kansen te signaleren en minstens zo belangrijk, te ontwikkelen en implementeren. Kortom; een veelzijdige en uitdagende functie waar jij al jouw creativiteit, ervaring en lef in kwijt kunt.

 • Jij draagt zorg voor de landelijke instroom van enthousiaste (assistent-) vestigingsmanagers die passen bij onze vestigingen én ons Lyceo-DNA. In het wervingsproces ben jij de procesbegeleider en zorg je dat het proces prettig en vlot verloopt voor zowel kandidaat als collega.
 • Je bedenkt innovatieve wervingsmethoden en campagnes.
 • Je bevordert de interne doorgroei van huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten naar een vaste baan als vestigingsmanager en denkt bijvoorbeeld mee over de inhoud van een talent ontwikkelprogramma.
 • Je werkt nauw samen met het HR team en de hiring managers en adviseert hen vanuit kennis en ervaring over de wijze van werven.
 • Je denkt mee over het ontwikkelen, implementeren en actueel houden van de Employer Branding strategie.
 • Je bent, samen met jouw team ambassadeur van de organisatie bij bijvoorbeeld banenbeurzen en events.

Lyceo en je collega’s

Stap binnen bij een organisatie met minstens zoveel ambitie als jij! Met 175 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit.

Je wordt deel van Team HR & Recruitment. Samen met jouw collega recruiter en een aantal werkstudenten maken we kandidaten enthousiast om voor Lyceo te kiezen. En dat lukt goed! Jaarlijks werven we ongeveer 150 collega’s voor vaste functies. 

Jij neemt met je mee …

Je bent kritisch op bestaande processen en aanjager van vernieuwing. Een type ‘anders bellen we nu gelijk even’ en ‘dan hebben we het maar meteen geregeld’ past hier goed. Door creatief te zijn en de nodige lef te tonen, maak je bij ons het verschil.

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Enige ervaring binnen de recruitment en wij worden extra blij als je (een deel van) deze ervaring hebt opgedaan binnen de retail.
 • Je bent een verbinder en legt makkelijk contact met collega’s.
 • Je bent energiek en resultaatgericht.

Dit krijg je van ons

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2750,- en € 3500,- op fulltime-basis (afhankelijk van opleiding en ervaring).
 • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • 23 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. Volg bijvoorbeeld de training communicatie en gespreksvoering en/of hospitality en marketing.
 • Regelmatig borrels en personeelsuitjes.

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen en Melissa bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.