Projectcoördinator Studiekeuzeadvies & Decentralestudent

Solliciteer

Gezocht: Projectcoördinator Studiekeuzeadvies & Decentralestudent

Lyceo ondersteunt middelbare scholieren met studiekeuzeadvies en begeleiding voor decentrale selectie bij een mogelijke vervolgopleiding. Zo organiseren we voorlichtingsmomenten, geven we studiekeuzeadvies, coachingsessies, selectietraining en bijles. Heb jij affiniteit met onderwijs en kun jij goed overzicht houden? Dan ben jij de projectcoördinator die onze decentrale-selectiebegeleiding en studiekeuzeadvies in goede banen kan komen leiden.

Wat ga je doen?

Als projectcoördinator ben je een echte spin-in-het-web. Je werkzaamheden zijn divers en uiteenlopend. Op organisatorisch vlak zorg je ervoor dat locaties voor trainingen geregeld zijn, heb je contact met het docententeam en zorg je dat bestellingen van materialen op tijd gedaan worden. Je hebt ook veel klantcontact; je koppelt leerlingen aan docenten, beheert de mailbox en verwerkt aanmeldingen in ons systeem. Als team denken we samen inhoudelijk na over onze dienstverlening en hoe we deze kunnen verbeteren en uitbreiden. Hier kun je dus ook actief in meedenken! Samenvattend ligt de focus van de functie op:

 •  klantcontact. Vaak via de telefoon, maar ook per mail.
 •  communicatie met collega’s. Jij bent het aanspreekpunt voor coaches en docenten.
 •  administratie. Het is namelijk wel belangrijk dat gemaakte afspraken terug te vinden zijn en goed verwerkt worden. 

Dit krijg je van ons

Je gaat 32-40 uur per week doorbrengen op ons kantoor in hartje Leiden. Voor die tijd en inzet krijg je natuurlijk wat terug. Wij bieden jou op basis van een 40-urige werkweek onder meer:

 • een startsalaris van EUR 2300,- à EUR 2600,- bruto. Je salaris groeit mee met de ervaring die je in de functie hebt.
 • de mogelijkheid om 32 of 40 uur per week te werken.
 • een baan waarin je jezelf ontwikkelt en groeit. In eerste instantie binnen je nieuwe rol en wanneer jij er klaar voor bent in een zwaardere functie.
 • een pensioenregeling, vakantiegeld en volledige reiskostenvergoeding als je met OV reist.
 • een laptop en telefoon.
 • direct een vast contract voor onbepaalde tijd.
 • elke week wel een borrel op kantoor en twee keer per jaar een ongeëvenaard teamuitje. 

Jij neemt met je mee...

Als projectcoördinator ben je een centrale schakel, dus je staat graag met anderen in contact en brengt positieve energie mee. We zoeken een collega die proactief is en georganiseerd werkt. Soms lopen zaken anders dan gepland. Jij kunt dan meebewegen en prioriteiten bepalen. Verder ziet ons ideaalplaatje er zo uit:

 • je kunt snel schakelen en bent graag met meerdere dingen tegelijk bezig.
 • je hebt ervaring met administratie en/of klantcontact.


Je collega's

Met 235 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Je werkt nauw samen met een collega die samen met jou verantwoordelijk is voor alle begeleiding rondom studiekeuze en decentrale selectie. Verder schakel je met verschillende afdelingen op ons kantoor. In het team wordt hard gewerkt en heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden. Maar uiteindelijk doen jullie het samen, vieren we successen en laten we twee keer per jaar de focus even los tijdens de onvergetelijke personeelsuitjes.

Lyceo- Leren leer je zo

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Met 235 vestigingen is Lyceo de grootste, snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner in Nederland. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Eveliene en Peggy bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.