Projectcoördinator primair onderwijs

Solliciteer

Projectcoördinator primair onderwijs regio Breda/Den Bosch/Eindhoven

Als toonaangevende onderwijsondersteuner is Lyceo ‘partner van het onderwijs’. Wij ondersteunen scholen in het basisonderwijs bij de niet-kerntaken en ontlasten het docententeam maximaal bij de uitvoering van de onderwijstaak. Voor leerlingen met een leerachterstand bieden we op school onder meer bijspijkertrajecten aan. Ook ondersteunen wij scholen met lesondersteuning, surveilleren en leren programmeren. Ben jij die enthousiaste en veelzijdige projectcoördinator die dit samen met het team op de scholen allemaal in goede banen leidt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind leert anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. In overvolle klassen kunnen docenten niet altijd alle aandacht geven die nodig is. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat is ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Op scholen in de regio Breda/ Den Bosch/ Eindhoven bieden we extra ondersteuning aan kleine groepen leerlingen van de basisschool. Als projectcoördinator zorg je voor de succesvolle invulling van begeleidingstrajecten op deze basisscholen. Dit doe je door te zorgen voor een goede samenwerking met scholen en koepelorganisaties in jouw regio. Hierbij hoort zowel het waarborgen van de kwaliteit als klantbeheer. Je verzorgt de voorbereidende werkzaamheden voordat een traject kan starten. Denk hierbij aan het maken van praktische afspraken met de school, zorgen dat alle materialen op tijd geleverd worden en het organiseren van de begeleiderstraining. Als het traject start waarborg je de kwaliteit van de aangeboden diensten en coach je begeleiders die werkzaam zijn op deze trajecten. Na afloop van een traject evalueer je met alle betrokken partijen. Tot slot ben je actief bezig met het nadenken over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Wie ben jij?

Je hebt affiniteit met het basisonderwijs en vindt het leuk om projecten te organiseren. Je kunt snel schakelen, bent niet bang voor verandering en maakt graag duidelijke afspraken. Je vindt het interessant om duurzame relaties met scholen op te bouwen. Omdat je op verschillende locaties komt, kun je goed 'remote' werken. 

Verder vragen wij van jou:

 •  1 à 2 jaar relevante werkervaring
 •  Je bent representatief
 •  Je bent communicatief vaardig
 • Je bent sociaal

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou op basis van een 40-urige werkweek onder meer:

 •  een salaris van 2100,- tot 2400,- bruto, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt.
 •  uitgebreide coaching om je te helpen groeien in je vak.
 •   23 vrij opneembare vakantiedagen.
 •  volledige reiskostenvergoeding.
 •  personeelsuitjes met als tweejaarlijks hoogtepunt de Stranddag in het voorjaar/zomer en de Boerenkooldag in de winter.
 •  een pensioenregeling.
 •  een laptop en mobiele telefoon.

Aan het werk!

Is dit jouw droombaan? Laat dan snel van je horen. Stuur je cv en motivatie zo snel mogelijk naar ons op. Dan laten we je binnen 5 werkdagen weten of we tijdens een (digitaal) sollicitatiegesprek nader willen kennismaken. Klikt het na dat eerste gesprek? Dan plannen we graag een tweede gesprek. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Wil je eerst meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Vraag het onze afdeling recruitment. Je bereikt ze via 071 – 790 00 56 of recruitment@lyceo.nl.