Projectcoördinator primair onderwijs

Solliciteer

Gezocht: Projectcoördinator Primair Onderwijs (32-40u/w)

Wil jij ervoor zorgen dat leerlingen op de basisschool de juiste ondersteuning krijgen die ze nodig hebben? Ben jij die enthousiaste en veelzijdige projectcoördinator (in spe) die dit samen met het team op de scholen in goede banen gaat leiden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lyceo- Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Op meerdere basisscholen in de omgeving Amersfoort en Utrecht bieden we onder of na schooltijd extra ondersteuning aan kleine groepen leerlingen van de basisschool. De meeste basisschoolbegeleiding geven we aan leerlingen van groep 8 die extra ondersteuning nodig hebben in het versterken van hun cognitieve (taal en rekenen) en metacognitieve vaardigheden (plannen, structuren, herhalen en reflecteren). Door dit te versterken, verloopt de overgang naar de middelbare school soepeler en stromen leerlingen vaker door naar het niveau dat bij ze past. Ook kunnen we het docententeam extra ondersteunen door bijvoorbeeld te helpen met nakijkwerk, administratieve klussen of (pauze)surveillance.

Als projectcoördinator zorg je voor de succesvolle invulling van deze begeleidingstrajecten op basisscholen. Dit doe je door te zorgen voor een goede samenwerking met scholen en koepelorganisaties in jouw werkgebied. Je bent van A tot Z betrokken, dus zowel bij de kwaliteit van de begeleiding, het klantbeheer en de organisatorische werkzaamheden. Een spin in het web waarbij persoonlijk contact belangrijk is. Je bent regelmatig op de basisscholen waar we de begeleiding organiseren. Verder verzorg je de voorbereidende werkzaamheden voordat een traject kan starten. Denk hierbij aan:

 • Het maken van praktische afspraken met de school.

 • Zorgen dat alle materialen op tijd geleverd wordt.

 • Het organiseren van de begeleiderstraining.

Als het traject gestart is, waarborg je de kwaliteit van de aangeboden diensten en coach je begeleiders die werkzaam zijn op deze trajecten. Na afloop van een traject evalueer je met alle betrokken partijen. Tot slot ben je actief bezig met het nadenken over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren en uitbreiden.

Je collega's

Met 175 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn vertrouwen, deskundigheid en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Jij wordt deel van Team Primair Onderwijs dat uit ongeveer 10 collega's bestaat. Jij en de andere projectcoördinatoren hebben allemaal een eigen portefeuille, maar werken nauw samen en helpen elkaar waar nodig. Ook heb je veel contact met accountmanagers, de roosteraars en alle collega's die je nodig hebt om er samen een succes van te maken! In het team is de sfeer positief en wil iedereen vooruit.

Jij neemt met je mee...

We zoeken een collega die affiniteit heeft met het basisonderwijs en het belangrijk vindt dat leerlingen zich volledig kunnen ontplooien. Je krijgt energie van projectmatig werken, houdt van afwisseling en bent niet bang voor verandering. Je vindt het interessant om duurzame relaties met scholen op te bouwen. Omdat je op verschillende locaties komt, kun je goed 'remote' werken.

Verder vragen wij van jou:

 • Hbo- of wo werk- en denkniveau.

 • Ervaring met projectmatig werken is fijn, maar geen vereiste.

 • Je bent representatief, communicatief vaardig en sociaal.

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou op basis van een 40-urige werkweek onder meer:

 • Een startsalaris vanaf € 2450,- bruto per maand op basis van 40 uur.

 • Een contract voor onbepaalde tijd.

 • Doorgroeimogelijkheden binnen het Primair Onderwijs team, waarbij we continu met elkaar in gesprek zijn om jouw ontwikkeling te volgen.

 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. Volg bijvoorbeeld de training communicatie en gespreksvoering en/of feedback en coaching.

 • 23 vakantiedagen.

 • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en vakantiegeld.

 • Een laptop en mobiele telefoon.

 • Regelmatig borrels en personeelsuitjes, met als jaarlijks hoogtepunt de Stranddag in het voorjaar/zomer.

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen, Melissa en Tess bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek waarin we je nog beter leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s! 

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.