Medewerker binnendienst

Solliciteer

Gezocht: Medewerker binnendienst (32-40 u/w)

Vind jij afwisseling in je werkzaamheden belangrijk? Heb je graag contact met mensen en ben je organisatorisch sterk? Wij hebben een leuke vacature beschikbaar

Lyceo & Qompas

Sinds afgelopen jaar slaan Lyceo & Qompas de handen ineen wat betreft loopbaanontwikkeling- en begeleiding (LOB) en Burgerschap. Samen bieden wij scholen in het voortgezet onderwijs een breed pakket aan LOB methodes en mogelijkheden tot invulling van burgerschapsonderwijs.

De werklocatie voor deze functie is Qompas, gevestigd in Leiden.

Wat ga je doen?

Qompas is op zoek naar een medewerker binnendienst. Samen met je collega’s van de buitendienst ondersteun je hogescholen en universiteiten met het verbeteren van de kwalitatieve instroom van studenten. Dit doen jullie bijvoorbeeld door het inrichten van marketingcampagnes en het plaatsen van informatie over studies en onderwijsinstellingen op onze online studiekeuzeplatforms. Op deze platforms kunnen scholieren en studenten zich oriënteren op de mogelijkheden voor een (vervolg)studie.

In jouw rol zorg je voor een goede informatievoorziening voor scholieren en studenten. Je zorgt ervoor dat de informatie op de platforms wordt geüpdatet. Onderwijsinstellingen leveren hiervoor zelf content aan. Jij verzamelt deze informatie, zet deze taken uit bij werkstudenten en controleert hun werk. Je stuurt drie werkstudenten en een aantal redactieleden aan. De werkstudenten zet je in voor het updaten van de content op de platforms en voor het maken van blogs en social mediaposts. De redacteuren schrijven periodiek content voor ons. Jij zorgt voor een nette afhandeling van betalingen en houdt de kwaliteit in de gaten van wat zij opleveren. De inhoud van de content komt veelal vanuit je collega’s van marketing en de buitendienst, maar jouw eigen ideeën zijn altijd welkom. Jij coördineert de werkzaamheden en zorgt dat de deadlines worden gehaald. Daarnaast ondersteun je je collega’s van de buitendienst met administratieve taken zoals het maken van offertes, het verwerken van orders en organiseer je een aantal keer per jaar trainingen voor klanten.

Jouw werkzaamheden op een rij:

 • Het coördineren van werkzaamheden onder de werkstudenten en redactieleden. Jij bent hun aanspreekpunt binnen de organisatie;

 • Het uitwerken van offertes, opstellen van maillijsten en andere ondersteunende activiteiten voor sales;

 • Het opstellen van marketingrapportages en het verwerken en vastleggen van de juiste informatie in onze systemen;

 • Het organiseren van workshops en trainingen voor klanten in het hoger onderwijs. Je geeft de trainingen niet zelf, maar bent organisatorisch wel in de lead.

Jij neemt met je mee ...

Jij bent een administratieve duizendpoot met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je een talent voor het organiseren en coördineren van taken en wil je graag werken binnen een commerciële werkomgeving.

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;

 • Je bent administratief sterk en hebt oog voor detail;

 • Bij voorkeur heb je ervaring in het aansturen van anderen en het delegeren van taken;

 • Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden;

 • Je kunt goed overweg met de computer en maakt je nieuwe systemen snel eigen;

 • Je wordt er blij van als je mensen verder kunt helpen, of het nou gaat om klanten of collega’s.

Dit krijg je van ons

Wij vinden dat iedereen het verdient om zijn talent te ontdekken, ontwikkelen en ten volste te benutten. Vanuit die gedachten is Qompas al jaren een gewaardeerde gespreks- en kennispartner voor onderwijsinstellingen. Het team heeft ruim 25 jaar ervaring, zit boordevol ambitie en vernieuwt voortdurend.

 • Een salaris tussen de € 2.400 en € 2.800 bruto per maand op basis van 40 uur en afhankelijk van kennis en ervaring.

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

 • Een reiskostenvergoeding per km of volledige vergoeding als je met het OV reist.

 • Een pensioenregeling.

 • Een fijne werkplek dichtbij het centrum van Leiden, naast een station en met gratis parkeergelegenheid.

 • Toegang tot meer dan 150 online trainingen met GoodHabitz.

 • Last but not least: een superleuk team!

Interesse?

Leuk! Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie via onderstaande button. Heb je eerst nog vragen over de functie? Je bereikt ons per mail via recruitment@lyceo.nl app of bel naar Ellen Luijben (recruiter) op 06-13341649.

Qompas is onderdeel van Lyceo BV.

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig