Junior coördinator roosterteam

Solliciteer

Junior Coördinator roosterteam (32-40u/w)

Sommige leerlingen hebben tijdens hun schooltijd extra ondersteuning nodig. Onze begeleiders kunnen met hun kennis en vaardigheden het verschil maken voor deze leerlingen in een rol als huiswerkbegeleider, bijlesdocent, examentrainer of surveillant. De meeste diensten die we aanbieden worden centraal geroosterd door ons roosterteam. Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een enthousiaste junior coördinator roosterteam. Iets voor jou?

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Als junior coördinator roosterteam koppel jij studiebegeleiders aan openstaande diensten op onze vestigingen. Wanneer vanuit de binnendienst een aanvraag binnenkomt, benader jij zo snel mogelijk begeleiders uit de werkpool die hiervoor in aanmerking komen. Jij zorgt dat het rooster op tijd rond is, begeleiders goed zijn voorbereid op het werk en alle praktische zaken vooraf geregeld zijn. Je hebt soms zelf contact met scholen, maar meestal loopt dit via de binnendienst waar jij nauw mee gaat samenwerken. In het team werk je samen met parttime roosteraars. Als coördinator neem jij het voortouw in de roostering, bepaal je waar prioriteiten liggen en verdeel je het werk. Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Communicatie met begeleiders over werk-gerelateerde zaken;
 • Beantwoorden van mails, WhatsAppberichten en telefoon van collega’s en de vestigingen over roosterzaken.

Je collega’s

Met 200 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Je wordt deel van het roosterteam, een team van meer dan twintig collega’s waar gezelligheid en hard werken goed samen gaan. Je directe collega’s zorgen ervoor dat alle leerlingen die onze hulp nodig hebben de juiste begeleider krijgen. Je werkt nauw samen met de accountmanagers binnendienst, team werving & selectie en de vestigingsmanagers in het land. In het team is de sfeer positief, wil iedereen vooruit en denken jullie met elkaar mee. Maar tijdens de gezellige vrijdagmiddagborrel laten jullie de focus graag even los!

Jij neemt met je mee …

Je komt in een omgeving te werken waar veel gebeurt en prioriteiten bepalen daarom belangrijk is. Snel kunnen schakelen, heldere communicatie en je afspraken nakomen is in deze rol een must. Je pakt graag de telefoon, maar kunt ook makkelijk contact leggen via Whatsapp of mail. Verder maak je ons blij met:

 • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week;
 • Ervaring met plannen/roosteren is niet vereist, maar wel een pre.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou onder meer:

 • Salarisindicatie tussen € 2100,- en € 2300,- bruto op basis van een fulltime dienstverband. We zoeken een collega voor minimaal 32 uur per week.
 • Direct een vast contract.
 • Een pensioenregeling, vakantiegeld en volledige reiskostenvergoeding.
 • Een laptop en telefoon.
 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. Volg bijvoorbeeld de training teammanagement en leiderschap.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen Lyceo. Bijvoorbeeld naar een rol als projectcoördinator of accountmanager binnendienst.
 • Leuke collega’s, volop borrels en onvergetelijke personeelsuitjes.

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen en Melissa bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.