ICT-servicedesk medewerker

Solliciteer

Gezocht: (Junior) ICT-Servicedesk medewerker (32-40u/w)

Heb jij een afgeronde ICT-opleiding en vind je het leuk om collega’s te ondersteunen? In ons team hebben we plek voor een enthousiaste ICT-Servicedesk medewerker. 

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Onze ICT-servicedesk is het eerste aanspreekpunt voor ICT-vragen van al onze collega’s, zowel van het hoofdkantoor als op onze vestigingen. Dagelijks komen er verschillende vragen binnen in ons ticketsysteem. Misschien heeft een collega een probleem met inloggen, of werkt de laptop of telefoon niet goed meer. Jij probeert dan zo snel mogelijk een oplossing te verzinnen waardoor je collega snel weer verder kan met zijn/haar dagelijkse werkzaamheden. Lopen meerdere collega’s tegen hetzelfde aan? Dan zoek jij samen met je manager en/of ervaren collega’s naar een structurele oplossing. Verder houd je je ook bezig met het functioneel beheer van onze eigen applicaties. Denk hierbij aan een eigen CRM-systeem, HR-systeem en roostertool. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

• collega’s voorzien van laptops en telefoons.

• beheren van software/gebruikers-accounts en -licenties.

• beantwoorden van ICT-gerelateerde vragen in ons ticketsysteem FreshService.

• werkplekbeheer.

• gebruiker beheer. 

• het beheer van onze verschillende applicaties. Collega’s kunnen met vragen hierover bij jou terecht.

Je collega’s

Met 235 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Je wordt deel van onze ICT-Servicedesk. Samen met de manager en een directe collega word je verantwoordelijk voor alle ICT-zaken. Je werkt nauw veel verschillende teams, zoals onze developers, applicatiebeheerders en facilitaire collega’s. Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden, maar uiteindelijk werken jullie als team goed samen om collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen. In het team is de sfeer goed, is het gezellig, maar wordt er ook hard gewerkt. 

Jij neemt met je mee …

We zoeken een collega die vriendelijk en behulpzaam is. Je komt afspraken na en vraagt hulp aan ervaren collega’s als je ergens zelf niet uitkomt. Ook vind je het leuk om zelfstandig aan je eigen taken te werken. Verdere functie-eisen:

 •  een afgeronde ICT-opleiding, minimaal op mbo-niveau 3 of 4. Geen relevant diploma maar wel werkervaring als ICT-medewerker? Dan kun je ook solliciteren!
 •  interesse om met ICT en software te werken.
 •  je kunt goed samenwerken.
 •  woonachtig in de omgeving van Leiden. 

Dit krijg je van ons

  Natuurlijk zit er ook genoeg voor jou in! Wij bieden jou onder meer:

 • salaris en uren zijn in overleg. We zoeken een collega voor minimaal 32 uur per week.
 • een pensioenregeling, vakantiegeld en reiskostenvergoeding.
 • een laptop en telefoon.
 • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen Lyceo.
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • 23 vrij opneembare vakantiedagen.
 • leuke collega’s, volop borrels en onvergetelijke personeelsuitjes.

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Eveliene en Peggy bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.