HR Medewerker

Solliciteer

Gezocht: HR Medewerker (32-40u/w)

Als HR medewerker kom je terecht in een organisatie die vol in ontwikkeling is. De processen worden efficiënter ingericht en jij mag daaraan meehelpen. Lijkt het jou leuk om mee te werken aan onze groei? Dan maken we graag kennis met je!

In 't kort

✔ Een contract voor onbepaalde tijd.
✔ Samen met het team verantwoordelijk voor de volledige, juiste en tijdige verwerking, waarmee de  verloning en uitbetaling goed en op tijd is.
✔ Ruimte voor eigen inbreng.
✔ Een baan waarin je jezelf ontwikkelt en groeit.
✔ Een leuk team, regelmatig borrels, uitjes en één keer per jaar een groot feest met de hele organisatie.

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Als HR medewerker bij Lyceo heb je afwisselende werkzaamheden. Je bent o.a. verantwoordelijk voor alle administratieve en organisatorische zaken op het gebied van HR en salaris. Je schakelt veel met onze HR-adviseurs, recruitment, maar ook het de finance manager en de group controller. Ook mag je meedenken bij de organisatie van events zoals bijvoorbeeld een (kerst)borrel of de jaarlijkse stranddag, superleuk toch?!

Je verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de verloning van alle medewerkers binnen Lyceo.

 • Het verwerken van mutaties zoals verhogingen, verlengingen en uitdiensttredingen.

 • Verwerken van declaraties en bijwerken van pensioenadministratie.

 • Ondersteunende werkzaamheden (met eigen verantwoordelijkheid) in de maand- en jaar afsluiting en deze helpen versnellen.

 • Het beantwoorden van HR- en salaris-gerelateerde vragen.

 • Uitvoeren van overige ondersteunende, administratieve HR/Salariswerkzaamheden.

Je collega’s

Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland, die op meer dan 175 locaties ondersteuning biedt. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Je komt te werken op ons kantoor in Leiden. Op het kantoor ga jij nauw samenwerken met 5 vaste collega’s en daarnaast heb je veel contact met andere afdelingen. In het team heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden, maar uiteindelijk doen jullie het samen en wordt iedereen blij wanneer we met zijn allen resultaat boeken. Op kantoor wil iedereen vooruit, leren we van elkaar en zijn de lijntjes kort. 

Jij neemt met je mee …

We zijn op zoek naar een collega die nauwkeuring en positief-kritisch is. Je komt te werken in een team in opbouw waar veel ruimte voor eigen inbreng is. Jij begrijpt dat vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Je neemt eigenaarschap van de processen en verbetert wanneer nodig. Verder ziet ons ideaalplaatje er zo uit:

 • Een MBO of HBO diploma in een relevante studierichting zoals bijvoorbeeld HRM of (salaris)administratie.

 • Bij voorkeur heb je zo’n 2 jaar relevante werkervaring met HR administratie, maar ook als starter horen we graag van je.

 • Je bent leergierig, drive om te verbeteren en goed in de communicatie.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou op basis van een 40-urige werkweek onder meer:

 • Een startsalaris van €2800,- tot €3500,- bruto per maand op basis van 40 uur. Je salaris groeit mee met de ervaring die je in de functie hebt.

 • Een contract voor onbepaalde tijd.

 • 23 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

 • Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Reis je met het OV, dan worden de volledige kosten vergoed.

 • We vinden het vooral heel gezellig als je bij ons op kantoor werkt, maar in overleg met je manager is er zeker ruimte om ook thuis te werken. 

 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. 

 • Een baan waarin je jezelf ontwikkelt en groeit.

 • Onze geweldige kok Esther die vier dagen per week een heerlijke lunch bereidt, en als werknemer kun je voor een klein bedrag aan schuiven.

 • En niet te vergeten, onze enthousiaste medewerkersvereniging zorgt ervoor dat er elke maand wel iets leuks te beleven valt tegen een kleine vergoeding, of het nu gaat om borrels of activiteiten. 

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen en Melissa bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek waarin we je nog beter leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.