Front-End Developer

Solliciteer

Gezocht:  Front-end developer (32-40 u/w)

Bij Lyceo geloven we dat leerlingen het beste leren uit een fysiek lesboek. Maar voor leerlingen die ondersteuning nodig hebben of extra willen oefenen zijn online leeromgevingen net zo belangrijk. Als front-end developer bij Lyceo ga je aan de slag met onze websites en applicaties en zorg je dat Lyceo op technisch vlak de beste onderwijsondersteuner van Nederland is.

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind leert anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. In overvolle klassen kunnen docenten niet altijd alle aandacht geven die nodig is. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Ons IT-team bouwt applicaties en websites voor collega’s en leerlingen in heel Nederland. In jouw rol bouw je verder aan bestaande websites en applicaties, maar ga je ook deelnemen aan interne start-ups voor nieuwe ideeën. Je werkzaamheden zijn dus afwisselend en hebben direct impact. Je komt terecht in een van de scrumteams van Lyceo. Jouw producten worden door duizenden leerlingen in het onderwijs gezien en gebruikt! Natuurlijk schrijf je code en maak je de vertaalslag van design naar techniek. Maar je houdt je ook bezig met:

 • Het bedenken van innovatieve oplossingen.
 • Proactief feedback vragen aan collega-developers, collega’s, leerlingen, scholen en wie er ook maar op je pad komt.

Je collega’s

Met 175 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Je gaat aan de slag binnen een team van ongeveer 15 developers, een team waarin de voertaal (meestal) Nederlands is en waar behalve werk ook ruimte is voor gezelligheid. Sinds kort zijn we begonnen met scrum. Heb je nog niet eerder in scrumteams gewerkt? Dat is geen probleem! Je krijgt ruim de tijd om je dit eigen te maken. Omdat we een hecht team zijn dat de lijntjes graag kort houdt, werken we het merendeel van de tijd op kantoor in Leiden.

Jij neemt met je mee …

We zijn op zoek naar een front-end developer die niet afwacht tot anderen je vertellen wat moet gebeuren, maar zelf met goede ideeën komt. Je vindt het leuk dat we websites en applicaties maken die we intern gebruiken en waar dus constant feedback op komt. Je bent dus graag bezig met het verbeteren van de producten en de kwaliteit van de code. Ons ideaalplaatje ziet er verder zo uit:

 • Je beheerst Angular.
 • Je beheerst het opmaken van web-componenten met bij voorkeur  SCSS (of LESS/CSS).

 • Bonus: ervaring met Ionic, Jest, Cypress, Nx en/of NgRx. 

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou onder meer:

 • Een salaris tussen de € 3500,- en € 4500,- bruto per maand op basis van 40 uur en afhankelijk van je ervaring.
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • 23 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. 
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist of een kilometervergoeding wanneer je per auto reist. Ons kantoor ligt op 5 min. loopafstand van Leiden Centraal.
 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. Volg bijvoorbeeld de training teammanagement en hospitality en marketing.
 • Een leuk team, regelmatig borrels en personeelsuitjes.

Aan het werk!

Wil jij Front-end developer bij Lyceo worden? Gaaf! Laat van je horen door je cv achter te laten via het sollicitatieformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en plannen een sollicitatiegesprek met je. Klikt het na het eerste gesprek? Dan voeren we ook een tweede gesprek. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jochem van der Brugge via jochem.vanderbrugge@lyceo.nl of 071 - 79 000 40. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.