Coordinator Tentamentraining

Solliciteer

Vacature: Coördinator Tentamentraining (32-40u/w)

Sinds vorig jaar slaat Lyceo de handen ineen met Tentamentrainingen.nl. Hiermee bieden wij studenten die bezig zijn met een vervolgopleiding extra ondersteuning in de vorm van tentamentrainingen en bundels. Kom jij het team versterken en onze activiteiten in het hoger onderwijs verder op de kaart zetten?

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Op negen universiteiten en hogescholen in heel Nederland bieden we tentamentrainingen en -bundels aan. Per studie hebben wij een team van studenten die de trainingen verzorgen en het materiaal ontwikkelen. Zij worden aangestuurd door een trainingsmanager. Gezamenlijk werken zij aan het ontwikkelen en verkopen van de tentamenbundels voor een specifieke studie. Als coordinator tentamentrainingen ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en omzet van onze producten en diensten op een aantal van die hogescholen en universiteiten. Je stuurt een team van +/- 15 studenten aan die parttime werken als trainingsmanager. Je werkzaamheden zijn divers:

 • Je bent coach en aanspreekpunt voor de trainingsmanagers, dit zijn veelal studenten, op de onderwijsinstellingen waar jij verantwoordelijk voor bent.
 • Je werkt aan commerciële doelen en realiseert groei, bijvoorbeeld door het aanbieden van trainingen en tentamenbundels voor nieuwe studies binnen dezelfde of een andere instelling.
 • Je bent een schakel tussen de trainingsmanagers en het kantoor, bijvoorbeeld op het gebied van werving & selectie en administratie.
 • Je denkt actief na over hoe we de dienstverlening kwalitatief kunnen verbeteren.
 • Je verwerkt de administratie, houdt planningsdocumenten bij en organiseert regelmatig meetings en bijeenkomsten.

Je collega’s

Met 175 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Je komt te werken op ons kantoor in Leiden. Op het kantoor ga jij nauw samenwerken met 3 vaste collega’s en daarnaast heb je veel contact met andere afdelingen. Vanuit kantoor stuur je +/- 15 trainingsmanagers aan. In het team heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden, maar uiteindelijk doen jullie het samen en wordt iedereen blij wanneer we met zijn allen resultaat boeken. Op kantoor wil iedereen vooruit, leren we van elkaar en zijn de lijntjes kort. 

Jij neemt met je mee …

We zijn op zoek naar een collega die ondernemend, sociaal sterk en positief-kritisch is. Je komt te werken in een team in opbouw waar veel ruimte voor eigen inbreng is. Jij begrijpt dat vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Bij jou is afspraak ook echt afspraak. Je staat veel in contact met studenten. Affiniteit met studenten, het studentenleven en het hoger onderwijs gaan je verder helpen in deze baan. Ervaring in commissies en besturen van studie- en/of studentenverenigingen zijn daarom een pré. Verder ziet ons ideaalplaatje er zo uit:

 • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau.
 • Ervaring met accountmanagement en/of projectmanagement is fijn, maar geen vereiste.

Dit krijg je van ons

 • Een startsalaris van EUR 2200,- tot 2600,- bruto per maand op basis van 40uur. Je salaris groeit mee met de ervaring die je in de functie hebt.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
 • 23 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een pensioenregeling en volledige reiskostenvergoeding als je met OV reist.
 • Een laptop en telefoon.
 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. Volg bijvoorbeeld de training teammanagement en hospitality en marketing.

 • Een baan waarin je jezelf ontwikkelt en groeit. In eerste instantie binnen je nieuwe rol en wanneer jij er klaar voor bent in een zwaardere functie.

 • Regelmatig borrels en personeelsuitjes.

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen en Melissa bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.