Coördinator studentenwerving

Solliciteer

Gezocht: Coördinator studentenwerving  (32-40u/w)

Veel leerlingen kunnen onze hulp de komende periode goed gebruiken om leerachterstanden weg te werken. Onze begeleiding wordt voor een groot deel verzorgd door studentbegeleiders. Deze bijlesdocenten, huiswerkbegeleiders en andere onderwijshelden worden centraal geworven door ons Team Werving, Selectie & Training. Wil jij medeverantwoordelijk worden voor de werving van één van de grootste studentenwerkgevers van Nederland? Gun jij iedereen de Slimste Bijbaan? Dan zoeken we jou!

In 't kort

✔ Verantwoordelijk voor een team van werkstudenten.
✔ Onderhouden van contact met vestigingen en clusters. 
✔ Een contract voor onbepaalde tijd.
✔ Een leuk team, regelmatig borrels, uitjes en één keer per jaar een groot feest met de hele organisatie. 

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind leert anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. In overvolle klassen kunnen docenten niet altijd alle aandacht geven die nodig is. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Dankzij jou krijgt elke leerling de begeleider die hij of zij nodig heeft om te excelleren op school. Jij geeft sturing aan een team dat sollicitaties afneemt voor functies als huiswerkbegeleider, bijlesdocent of surveillant én verantwoordelijk is voor een goede onboarding. Het versturen van overeenkomsten, aanvragen van VOG’s en andere HR-administratie doen zij ook. Jij zorgt dat het werk verdeeld wordt, dat het team kwantitatief en kwalitatief sterk is en coacht de aanwezige collega’s zodat we in elk sollicitatiegesprek de juiste match maken. Je zorgt voor een actieve begeleiderpoule voor al onze dienstverlening in het hele land, hiervoor heb je veel contact met collega’s van de vestigingen en clusters. Ook ben jij de vraagbaak op het gebied van werving, selectie en indiensttreding van begeleiders. Daarnaast zal jij je bezig houden met de vormgeving van de afdeling. Deze willen we opdelen in team Werving en team Personeelszaken. Samen met jouw collega zal jij de afdeling op die manier vorm geven.

In jouw rol is het belangrijk dat je de verbinding zoekt met andere afdelingen in de organisatie. Je kent de wervingsbehoefte, schakelt met vestigingen en roosteraars en vertaalt dit naar jouw afdeling waar je de juiste prioriteiten stelt. Daarnaast ben je bezig met:

 • Het organiseren van trainingen.

 • Planningen en roosters maken.

 • Optimaliseren van het wervingsproces.

Je collega’s

Met 175 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Je wordt onderdeel van team Werving, Selectie en Training. Je komt te werken met jouw directe manager en andere coördinator WST. Daarnaast werkt een team van werkstudenten die sollicitaties afnemen en administratieve taken op zich pakken. Samen zorgen jullie ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek binnen de organisatie terechtkomen. Op kantoor wil iedereen vooruit, leren we van elkaar en zijn de lijntjes kort.

Jij neemt met je mee …

Jouw beslissingen hebben impact op de gehele organisatie. We zoeken daarom iemand die het grote plaatje doorziet en vanuit organisatiebelang kan denken. Tegelijkertijd ga je ook teamleden coachen op microniveau. Wellicht ben je teamleider geweest in een supermarkt of heb je een groep collega’s aangestuurd in de horeca. Of heb je een hele andere achtergrond en ben je er gewoon van overtuigd dat deze baan bij jou past. In elk geval: de afwisseling van deze baan geeft jou energie. Je kunt onze kernwaarden uitdragen en overbrengen aan anderen. Verder maak je ons heel blij met:

 • Een hbo- of wo-diploma.

 • Interesse in onderwijs en werving & selectie.

 • Ervaring in HR of het afnemen van sollicitaties is mooi meegenomen, maar geen eis.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou op basis van een 40-urige werkweek onder meer:

 • Een startsalaris van €2600,- bruto per maand op basis van 40 uur. Je salaris groeit mee met de ervaring die je in de functie hebt.

 • Een contract voor onbepaalde tijd.

 • 23 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

 • Een pensioenregeling en volledige reiskostenvergoeding als je met OV reist.

 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. Volg bijvoorbeeld de training teammanagement en hospitality en marketing.

 • Een baan waarin je jezelf ontwikkelt en groeit. In eerste instantie binnen je nieuwe rol en wanneer jij er klaar voor bent in een zwaardere functie.

 • Onze geweldige kok Esther die vier dagen per week een heerlijke lunch bereidt, en als werknemer kun je voor een klein bedrag aan schuiven.

 • Even een pauze nodig van het scherm? Vermaak je met je collega's bij de pingpongtafel, sjoelbak of met tafelvoetbal.

 • En niet te vergeten, onze enthousiaste medewerkersvereniging zorgt ervoor dat er elke maand wel iets leuks te beleven valt tegen een kleine vergoeding, of het nu gaat om borrels of activiteiten. 

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen en Melissa bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek waarin we je nog beter leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.