Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteer

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst (32-40u/w)

Op locaties in heel Nederland staan onze Lyceo-collega’s klaar voor leerlingen en studenten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De teams in het land worden ondersteund door onze commerciële binnendienst. In ons team hebben we plek voor een enthousiaste commercieel medewerker die graag een bijdrage levert aan de ontwikkeling en verbetering van onze dienstverlening.

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker binnendienst ben je de verbindende schakel tussen onderwijsinstellingen, onze collega’s op kantoor én de begeleiders op locatie. De werkzaamheden zijn een combinatie van accountmanagement en projectmanagement. Wanneer jouw collega’s van de buitendienst met een school (of instelling binnen het hoger onderwijs) afspreken om een dienst te leveren, is het aan jou om te zorgen dat de dienstverlening helemaal op rolletjes loopt. En dat doe je als volgt:

 • je staat in contact met scholen en collega’s en maakt concrete afspraken over de levering van een dienst. Je houdt hierbij rekening met de beschikbaarheid van begeleiders, de wensen van de school en de termijn waarop het traject moet starten.
 • je legt afspraken met scholen en collega’s helder vast in ons CRM-systeem.
 • je zorgt dat roosteraars de juiste begeleiders inzetten op trajecten en dat zij met de juiste voorbereiding en verwachtingen een traject starten.
 • voor, tijdens en na een traject onderhoud je contact met alle betrokken partijen. Zo voorkom je onverwachte situaties.
 • loopt het toch anders dan gepland? Dan zoek je samen met collega’s snel een oplossing waar iedereen tevreden mee is. 

Je collega’s

Met 235 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Je komt te werken op de Binnendienst, waar je nauw gaat samenwerken met 6 directe collega’s. Je hebt veel contact met andere afdelingen, zoals de roosteraars, onze buitendienst en collega’s op de vestigingen. In het team heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden, maar uiteindelijk doen jullie het samen en wordt iedereen blij wanneer we met zijn allen resultaat boeken. Jullie zoeken dan ook gemakkelijk de verbinding met andere afdelingen op. Op ons kantoor wil iedereen vooruit, leren we van elkaar en zijn de lijntjes kort. Maar 2 keer per jaar laten jullie de focus even los tijdens de onvergetelijke personeelsuitjes.

Jij neemt met je mee …

Als commercieel medewerker binnendienst breng je positieve energie mee, ben je communicatief sterk en commercieel georiënteerd. We zoeken een collega die proactief is en georganiseerd werkt. Soms lopen zaken anders dan gepland. Jij kunt dan meebewegen en prioriteiten bepalen. Verder ziet ons ideaalplaatje er zo uit:

 • je hebt hbo of wo werk- en denkniveau.
 • ervaring met accountmanagement en/of projectmanagement is fijn, maar geen vereiste.

Dit krijg je van ons

Je gaat 32-40 uur per week doorbrengen op ons kantoor in hartje Leiden. Voor die tijd en inzet krijg je natuurlijk wat terug. Wij bieden jou op basis van een 40-urige werkweek onder meer:

 • een startsalaris van EUR 2200,- tot 2600,- bruto. Je salaris groeit mee met de ervaring die je in de functie hebt.
 • de mogelijkheid om 32 of 40 uur per week te werken.
 • een baan waarin je jezelf ontwikkelt en groeit. In eerste instantie binnen je nieuwe rol en wanneer jij er klaar voor bent in een zwaardere functie.
 • een pensioenregeling, vakantiegeld en volledige reiskostenvergoeding als je met OV reist.
 • een laptop en telefoon.
 • direct een vast contract.
 • elke week wel een borrel op kantoor en twee keer per jaar een ongeëvenaard teamuitje. 

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Eveliene en Peggy bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.