Accountmanager onderwijs

Solliciteer

Gezocht: Accountmanager onderwijs  (28-40u/w)

Affiniteit met het onderwijs en op zoek naar een afwisselende salesfunctie binnen een, al zeggen we het zelf, heel leuk team? Lees snel verder!

In 't kort

✔ Je bent de schakel tussen opleidingen en studiekiezers.
✔ Verantwoordelijk voor eigen campagnes. 
✔ Een contract voor onbepaalde tijd.
✔ Volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Lyceo & Qompas

Sinds afgelopen jaar slaan Lyceo & Qompas de handen ineen wat betreft loopbaanontwikkeling- en begeleiding (LOB) en Burgerschap. Samen bieden wij scholen in het voortgezet onderwijs een breed pakket aan LOB methodes en mogelijkheden tot invulling van burgerschapsonderwijs.

Wat ga je doen?

In de functie van accountmanager onderwijs zorg jij dat opleidingen en studiekiezers elkaar weten te vinden. Je legt contact, en gaat in gesprek met marketing- en communicatieadviseurs van hogescholen en universiteiten over opleidingen en open dagen. Ook schakel je met branche- en beroepsverenigingen over hoe we beroepen in het juiste daglicht kunnen zetten. Je brengt de behoefte in kaart, adviseert vanuit inhoud en je geeft advies over campagnemogelijkheden waarmee je de juiste doelgroep weet te bereiken en enthousiasmeren. Intern ben je verantwoordelijk voor je eigen campagnes en werk je veel samen met onze marketeers en contentspecialisten. Je ontwikkelt de marketingcampagnes niet zelf, maar denkt wel mee over de inhoud.

Adviseur Nelleke over haar functie

Waarom ik deze baan zo leuk vind? Het is enorm afwisselend. Ik heb veel afspraken met onderwijsinstellingen om de trends onder de studiekiezers te bespreken of het afgelopen jaar te evalueren. Samen kijken we welke marketingmiddelen ingezet kunnen worden om de onderwijsinstelling of een specifieke opleiding in de spotlights te zetten. In samenwerking met collega’s zorgen we ervoor dat de content van de onderwijsinstelling er goed uit ziet en aansluit bij de doelgroep. Ik krijg veel ruimte om mezelf te ontwikkelen en vind de flexibele houding van Qompas erg fijn. En natuurlijk mag ik de gezellige collega’s, maandelijkse borrels of het hardlopen niet vergeten te noemen. Dat maakt het plaatje compleet.

De werklocatie voor deze functie is de locatie van Qompas (Kanaalpark 144, Leiden). Op kantoor gaan gezelligheid en hard werken goed samen. Iedereen wil vooruit, we leren van elkaar en de lijntjes zijn kort.

Jij neemt met je mee ...

Je bent het visitekaartje van Qompas richting de onderwijsinstellingen en zorgt voor waardevolle contactmomenten. Je streeft altijd naar het best mogelijke resultaat voor jouw klant.

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.

 • Bij voorkeur 1 jaar B2B saleservaring, het liefst met het verkopen van diensten.

 • Affiniteit met het onderwijs is een must; woorden als numerus fixus en pre-master zijn voor jou geen onbekende begrippen.

 • Je adviseert vanuit inhoud en verkoopt onze middelen vanuit de overtuiging dat het bijdraagt aan de doelstelling van jouw klant. 

Dit krijg je van ons

Wij vinden dat iedereen het verdient om zijn talent te ontdekken, ontwikkelen en ten volste te benutten. Vanuit die gedachten is Qompas al jaren een gewaardeerde gespreks- en kennispartner voor onderwijsinstellingen. Ons team heeft ruim 25 jaar ervaring, zit boordevol ambitie en vernieuwt voortdurend.

Een unieke database en marketingmiddelen waarmee jij écht het verschil kan maken voor jouw klanten;

 • Een salaris tussen de € 3.200 en € 3.700 bruto per maand op basis van 40 uur en afhankelijk van kennis en ervaring.

 • Een contract voor onbepaalde tijd.

 • Vakantiegeld.

 • Een pensioenregeling.

 • Een goede bonusregeling, mobiliteitsvergoeding, laptop en telefoon.

 • Volop mogelijkheden voor opleidingen en trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.

 • Een fijne werkplek dichtbij het centrum van Leiden, naast een station en met gratis parkeergelegenheid.

 • Een functie met impact en maatschappelijk nut; jij zorgt ervoor dat scholieren en opleidingen elkaar weten te vinden.

 • Energieke en bevlogen collega’s met veel kennis van de markt.

 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën.

 • Borrels in overvloed, een potje darten of een rondje hardlopen met collega’s. Voor wie wil, activiteiten genoeg!

Aan het werk!

Leuk! Wij ontvangen graag jouw cv. Heb je eerst nog inhoudelijke vragen over de functie? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Stuur dan gerust een appje naar Nelleke (Adviseur Hoger Onderwijs) 06-13421550. Heb je andere vragen? App of bel Ellen Luijben (Recruiter) 06-13341649. Qompas is onderdeel van Lyceo BV. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? We ontvangen graag je cv via het sollicitatieformulier. Je hoort binnen 1-3 werkdagen van ons!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig