Bijlescoördinator

Solliciteer

Gezocht: Bijlescoördinator (32-40 u/w)

Ben jij opzoek naar een uitdagende rol waarin je leerlingen door heel Nederland kunt helpen? Kom dan werken bij Lyceo. Wij zoeken een bijlescoördinator voor op het hoofdkantoor in Leiden. Onze bijles maakt lastige vakken weer plezierig!

In ’t kort

 • Verantwoordelijk voor het bijlestraject van leerlingen door heel Nederland.
 • Onderhouden van klantcontact.
 • Uitstekende werk/privé-balans.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een leuk team, regelmatig borrels, uitjes en één keer per jaar een groot feest met de hele organisatie. 

Dit is Lyceo 

Met zo’n 175 vestigingen is Lyceo de grootste, snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner in Nederland. Je vindt ons door het hele land – op de vele scholen waarmee we samenwerken en op onze eigen vestigingen. Op onze locaties ondersteunen wij leerlingen o.a. met bijlessen, huiswerkbegeleiding, examentraining en het verbeteren van hun studievaardigheden.

Als bijlescoördinator op het hoofdkantoor in Leiden ben jij verantwoordelijk voor het succesvol en efficiënt verlopen van bijlestrajecten. Klaar voor een functie met impact? We maken graag kennis met je.

Wat ga je doen?

Als bijlescoördinator…

…zorg je voor het succesvol en efficiënt verlopen van bijlestrajecten. Jouw veelzijdige rol omvat het ontvangen van aanvragen en het vinden van een match tussen leerling en bijlesdocent. Verder onderhoud je nauw contact met alle partijen. Op deze manier zorg je ervoor dat leerlingen de best mogelijke begeleiding krijgen en dat het bijlestraject vlekkeloos verloopt.

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor ouders die op zoek zijn naar bijles. Hierbij verstrek je uitgebreide informatie en advies over de bijlesmogelijkheden bij Lyceo via telefoon, e-mail en ons online aanvraagformulier. Je begeleidt hen bij het maken van de juiste keuze.
 • Je bent verantwoordelijk voor het vinden van de perfecte match tussen leerling en bijlesdocent zodra aanvragen binnenkomen. Je zet je organisatietalent in om bijlesdocenten te benaderen.
 • Je brengt ouders en leerling in contact met de bijlesdocent. Hierbij zorg je ervoor dat zij vol vertrouwen aan de bijles beginnen.
 • Je bent het aanspreekpunt gedurende het gehele bijlestraject voor ouders, leerling en bijlesdocent. Hierbij leg je gemaakte afspraken vast en zorg je voor een vlotte verwerking.

Dit alles doe je met het team van bijlescoördinatoren. In het team heeft iedereen zijn eigen expertise en verantwoordelijkheden, maar uiteindelijk doen jullie het samen.

Bij ons op kantoor gaan we vooruit, leren we van elkaar en hebben we korte communicatielijnen. Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team? Kom dan werken als bijlescoördinator.

Wie ben jij?

Je wordt enthousiast bij het idee van een veelzijdige rol waarin informeren en adviseren centraal staat. Dit betekent dat je beschikt over organisatorische vaardigheden, communicatief sterk bent en overzicht kan bewaren. Ervaring in een dergelijke rol is geen eis, maar wel een pré.

Jij maakt er een succes van als:

 • Je sterke organisatorische vaardigheden hebt.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je klantgericht bent en denkt in oplossingen.
 • Je beschikt over administratieve vaardigheden om ervoor te zorgen dat alle afspraken nauwkeurig worden vastgelegd en verwerkt.
 • Je overzicht kan bewaren en stellen van prioriteiten jouw sterke punten zijn.
 • Je een teamspeler bent die communiceert met collega's en bijdraagt aan een prettige werkomgeving.
 • Je oog hebt voor sales en ziet waar kansen voor Lyceo liggen.
 • Hbo werk- en denkniveau hebt.

Wat kan je van ons verwachten:

 • Een startsalaris tussen € 2400,- en € 2500,- bruto per maand op basis van 40 uur. Je salaris groeit op termijn mee met de ervaring die je in deze functie hebt. Heb je al wat meer ervaring en ligt jouw salarisindicatie wat hoger? Dan komen we graag in contact om samen naar de mogelijkheden te kijken.
 • 23 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Mogelijkheid tot deelname aan onze Lyceo Academie. Dit is ons trainingsprogramma waarin je fysieke en online trainingen kunt volgen die je helpen groeien als professional. Volg bijvoorbeeld de training teammanagement en leiderschap.
 • Onze geweldige kok Esther die vier dagen per week een heerlijke lunch bereidt, en als werknemer kun je voor een klein bedrag aan schuiven.

 • Even een pauze nodig van het scherm? Vermaak je met je collega's bij de pingpongtafel, sjoelbak of met tafelvoetbal.

 • En niet te vergeten, onze enthousiaste medewerkersvereniging zorgt ervoor dat er elke maand wel iets leuks te beleven valt tegen een kleine vergoeding, of het nu gaat om borrels of activiteiten. 

Lyceo – Leren leer je zo! 

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Hier wil ik meer over weten!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen en Melissa bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Wil je solliciteren? Stuur dan je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen drie werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan plannen we een meeloopochtend waarin je het team ontmoet en een goed en eerlijk beeld van de werkzaamheden krijgt. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.