Assistent-vestigingsmanager

Solliciteer

Assistent-vestigingsmanager Den Haag (32u/w)

Lyceo biedt veel verschillende vormen van onderwijsondersteuning: van huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining tot studiekeuze en leren coderen. Je vindt ons door het hele land – op de vele scholen waarmee we samenwerken en op onze eigen vestigingen.

Op onze vestiging in Den Haag zijn de vestigingsmanager en assistent-vestigingsmanager dagelijks aanwezig. Samen zijn jullie het vaste aanspreekpunt voor zowel ouders/verzorgers, leerlingen en de school. Leerlingen kunnen het hele jaar bij ons terecht voor extra ondersteuning. De begeleiding wordt verzorgd door studentbegeleiders, zij worden aangestuurd door de (assistent-)vestigingsmanager.

Wij hebben plek voor een enthousiaste, gedreven en getalenteerde assistent-vestigingsmanager die dagelijks het verschil wil maken voor onze leerlingen. Iemand zoals jij?

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Als assistent-vestigingsmanager zorg jij dat alles op de vestiging op rolletjes loopt. Op de vestiging vindt na schooltijd aanvullende begeleiding plaats, zoals huiswerkbegeleiding of bijles. En om dat een succes te maken, sta je in contact met veel verschillende mensen. Als assistent-vestigingsmanager ben je er voor:

 • de leerlingen: je begeleidt leerlingen zelf actief tijdens de huiswerkbegeleiding en weet snel wie welke ondersteuning nodig heeft om optimaal te kunnen presteren op school. Je bouwt een persoonlijke band op met elke leerling.
 • de ouders: tijdens een intakegesprek geef je een passend begeleidingsadvies voor hun kind, je communiceert helder over de voortgang en laat regelmatig van je horen.
 • scholen: je zoekt de samenwerking met de docenten, mentoren en zorgcoördinatoren die de leerlingen op school begeleiden. Samen zorgen jullie dat leerlingen zo goed mogelijk worden begeleid.
 • het begeleidersteam: zij ondersteunen jou in de huiswerkbegeleiding en verzorgen alle vakinhoudelijke begeleiding, zoals bijlessen. Jij weet de vestiging tot een fijne werkplek te maken en laat ze groeien als begeleider door persoonlijke coaching en begeleiding.

Je uren verdeel je over 4 of 5 werkdagen. Tussen 13:00 en ongeveer 18:00 ligt de focus op de begeleiding en alle organisatie die daarbij hoort. Voordat de begeleiding start, ben je bezig met het maken van planningen en roosters. Ook heb je dan overleg met de vestigingsmanager en heb je veel contact met ouders, begeleiders en contactpersonen van scholen. 

Je collega’s

Met 235 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Jij werkt samen met ongeveer 10 collega-vestigingsmanagers die bij jou in de buurt werken. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen vestiging, maar het teamgevoel is absoluut aanwezig. Het streven is in elk geval één keer per week samen te komen. Je wordt aangestuurd door de clustermanager, die je regelmatig ziet en die jou helpt om te groeien als (assistent-)vestigingsmanager. In het team is de sfeer positief en wil iedereen vooruit. En laten we het ‘apenkooien’ tijdens onze uitjes (2 keer per jaar) niet vergeten!

Jij neemt met je mee …

Wij zoeken collega’s die het leuk vinden om een eigen vestiging te runnen in een omgeving met veel jonge mensen. Beslissingen durven nemen, helder communiceren en organisatorische skills zijn in deze functie erg belangrijk. Jij maakt er een succes van als je:

 • overzicht kunt bewaren als er veel tegelijk speelt.
 • affiniteit hebt met het begeleiden van pubers. Dat kan vanuit jouw studie zijn, maar ook door sport, werk of vrijetijdsbesteding.
 • hbo of wo werk- en denkniveau hebt.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou onder meer:

 • de mogelijkheid om 32 uur per week te maken. 
 • een bruto maandsalaris van € 2250,- op basis van fulltime. Je salaris groeit op termijn mee met de ervaring die je in de functie hebt.
 • deelname aan onze Lyceo Academie, ons trainingsprogramma waarin je trainingen volgt die je helpen groeien in je werk en als professional. 
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. 
 • doorgroeimogelijkheden naar functies als projectcoördinator of vestigingsmanager.
 • reiskostenvergoeding, pensioenregeling en vakantiegeld. 
 • een laptop en telefoon. 
 • een ontzettend gezellig en leuk team van collega's! 

Hier wil ik meer over weten!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Eveliene, Melissa en Peggy bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s! Een meeloopdag op de vestiging kan deel van de procedure zijn.

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.