Accountmanager Voortgezet Onderwijs

Solliciteer

Accountmanager Voortgezet Onderwijs (40u/w)

Heb jij affiniteit met middelbaar onderwijs, studiekeuze en relatiebeheer? Zoek jij een baan waarin je sparringpartner kan zijn van het voortgezet onderwijs in heel Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor kennispartner Qompas zijn we op zoek naar een Accountmanager Voortgezet Onderwijs.

Lyceo & Qompas

Goede loopbaanontwikkeling- en begeleiding (LOB) op school helpt leerlingen de beste profiel- en studiekeuze te maken. Lyceo ondersteunt scholen, ouders en vooral leerlingen hierbij op allerlei manieren en werkt daarbij nauw samen met Qompas, onze kennispartner. Qompas biedt een complete dienstverlening voor loopbaanontwikkeling en -begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan online lesmethodes voor profiel- en studiekeuze waar een groot deel van de middelbare scholen gebruik van maakt.’

Wat ga je doen?

Qompas ondersteunt het voortgezet onderwijs over met hun LOB-methodes. Als accountmanager voortgezet onderwijs zorgt jij ervoor dat bestaande samenwerkingen soepel verlopen, leg jij contact met nieuwe scholen en spreekt decanen en directies door heel Nederland. Je bespreekt de specifieke mogelijkheden van de methodes met betrekking tot leerlingbegeleiding, de didactische visie en de tests. Je ontwikkelt jezelf tot een inspirerende sparring- en kennispartner voor onze klanten. Zo werk je mee aan de verdere groei van het aantal scholen dat van de Qompas-methodes gebruik maakt.

 • je bouwt aan een netwerk binnen het voortgezet onderwijs in Nederland.
 • je geeft in het eerste kwartaal training aan de scholen.
 • je draagt met behulp van de Qompas-dienstverlening oplossingen aan.
 • je werkt met een gedreven team vanuit kantoor Leiden en door het hele land.


Adviseur Ilonka over haar functie

Mijn werk is uitdagend, afwisselend en interessant. In het begin was het ook best spannend, want als docent en decaan had ik geen idee hoe ik het zou vinden om te werken als adviseur in een commercieel bedrijf. Gelukkig heb ik tot op de dag van vandaag beslist geen spijt van deze stap! Mijn werkweek ziet er nooit hetzelfde uit: de ene week ben ik veel op pad om decanen te spreken over LOB en burgerschap bij hen op school of om trainingen te geven aan mentoren. De andere week ben ik juist meer op kantoor om met collega’s te brainstormen over het verbeteren van onze producten en diensten. Het belangrijkst voor mij is dat ik een bijdrage kan leveren aan goede loopbaanontwikkeling en -begeleiding voor alle leerlingen in Nederland, ongeacht hun niveau of woonplaats. En wat is nou leuker dan zulk mooi werk doen met ook nog eens hele gezellige collega’s? 

Je collega’s

Jij wordt onderdeel van Team Qompas, een team van 11 collega’s dat dagelijks zorgt dat leerlingen een goed onderbouwde studiekeuze kunnen maken. Iedereen heeft zijn eigen takenpakket, maar jullie werken nauw samen. Op kantoor gaan gezelligheid en hard werken goed samen. Iedereen wil vooruit, we leren van elkaar en de lijntjes zijn kort. Maar 2 keer per jaar laten jullie de focus even los tijdens de onvergetelijke personeelsuitjes.

Jij neemt met je mee …

Je wordt er blij van als je mensen verder kunt helpen, of het nou gaat om klanten of collega’s, en hebt al enige ervaring werkervaring binnen een commerciële werkomgeving of binnen de onderwijsbranche. Ons ideaal plaatje ziet er zo uit: 

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • 2-3 jaar ervaring in een commerciële rol en/of ervaring op het gebied van loopbaanontwikkeling.
 • Je hebt affiniteit met onderwijs.
 • Je hebt ervaring met trainingen geven aan groepen en/of staat daar voor open
 • Je bent communicatief vaardig en handelt proactief.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
 • Je beschikt over een rijbewijs en hebt er geen enkel bezwaar tegen door heel Nederland te reizen.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou onder meer:

 • Een bruto maandsalaris ca. €2900,- tot €3750,- bij fulltime.
 • De mogelijkheid om 40 uur per week te werken.
 • Direct een vast contract.
 • Een pensioenregeling, vakantiegeld en 23 vakantiedagen.
 • Een fijne werkplek dichtbij het centrum van Leiden, naast een station en met gratis parkeergelegenheid.
 • Bedrijfsauto
 • Een team van enthousiaste collega’s!

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Eveliene en Peggy bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo en Qompas-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.