Accountmanager binnendienst

Solliciteer

Gezocht: Accountmanager binnendienst  (32-40u/w)

De afgelopen jaren is Lyceo uitgegroeid tot de toonaangevende onderwijsondersteuner in Nederland. Wij zien onszelf als partner van het onderwijs. Als accountmanager binnendienst word jij de verbindende schakel tussen scholen en de organisatie en zorg je dat trajecten op scholen soepel verlopen.

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind leert anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. In overvolle klassen kunnen docenten niet altijd alle aandacht geven die nodig is. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Op meer dan 150 middelbare scholen in Nederland verzorgt Lyceo onderwijsondersteuning. Dit kan huiswerkbegeleiding, bijles of examentraining zijn, maar ook surveillance, een bijspijkertraject of lente-zomerschool. Bij al deze diensten is de binnendienst een belangrijke schakel. Wanneer jouw collega’s van de buitendienst met een school hebben afgesproken om een dienst te leveren, is het aan jou om te zorgen dat de uitvoering van de dienstverlening helemaal op rolletjes loopt. En dat doe je als volgt:

 • je staat in contact met scholen en collega’s en maakt concrete afspraken over de levering van een dienst. Je houdt hierbij rekening met de beschikbaarheid van begeleiders, de wensen van de school en de termijn waarop het traject moet starten.
 • je legt afspraken met scholen en collega’s helder vast in ons CRM-systeem.
 • je zorgt dat roosteraars de juiste begeleiders inzetten op trajecten en dat zij met de juiste voorbereiding en verwachtingen een traject starten.
 • voor, tijdens en na een traject onderhoud je contact met alle betrokken partijen. Zo voorkom je onverwachte situaties.
 • loopt het toch anders dan gepland? Dan zoek je samen met collega’s snel een oplossing waar iedereen tevreden mee is. 

Je collega’s

Met 175 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Je komt te werken op de Binnendienst, waar je nauw gaat samenwerken met 6 accountmanagers binnendienst, het roosterteam en natuurlijk ook de buitendienst. In het team heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden, maar uiteindelijk doen jullie het samen en wordt iedereen blij wanneer we met zijn allen resultaat boeken. Jullie zoeken dan ook gemakkelijk de verbinding met andere afdelingen op. Op ons kantoor wil iedereen vooruit, leren we van elkaar en zijn de lijntjes kort. Maar 2 keer per jaar laten jullie de focus even los tijdens de onvergetelijke personeelsuitjes.

Jij neemt met je mee …

We zoeken iemand die onze kernwaarden (positiviteit, deskundigheid, vertrouwen) uitstraalt naar collega’s en klanten. Je legt makkelijk contact en bent een goede relatiebeheerder. Goed plannen is een belangrijke vaardigheid in dit werk, net als inspelen op ad-hoc situaties. Je schrikt niet terug voor administratie en kunt kansen herkennen voor de organisatie. Verder maak je ons heel blij met:

 • een hbo- of wo-diploma
 • ervaring in een commerciële functie is een pré. Dit kan op een kantoor zijn, maar bijvoorbeeld ook in de retail of andere dienstverlening.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk mag je iets terugverwachten voor jouw tijd en inzet. Wij bieden jou op basis van een 40-urige werkweek onder meer:

 • Een salaris tussen de € 2400,- en € 2800 ,- bruto per maand op basis van 40 uur en afhankelijk van ervaring.

 • Een bonusregeling

 • 8% vakantiegeld en 23 vakantiedagen per jaar

 • Een pensioenregeling

 • Een jaar contract met uitzicht op vast dienstverband

 • Een vaste reiskostenvergoeding per km als je met de auto reist en een volledige reiskostenvergoeding als je met OV reist.

 • Een fijne werkplek dichtbij het centrum van Leiden, naast een station en met gratis parkeergelegenheid.

 • Een baan waarin je jezelf ontwikkelt en groeit.

 • Elke week wel een borrel op kantoor en twee keer per jaar een ongeëvenaard teamuitje.

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen en Melissa bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.