Accountmanager Tentamentraining

Solliciteer

Vacature: Accountmanager Tentamentraining (32-40u/w)

Ook studenten die bezig zijn met een vervolgopleiding kunnen soms een steuntje in de rug gebruiken. In het hoger onderwijs verzorgt Lyceo extra begeleiding in de vorm van tentamentrainingen. Die zorgen dat het kwartje bij dat ene lastige vak wél valt en dat je met meer zelfvertrouwen je tentamen in gaat. Sinds afgelopen zomer slaat Lyceo de handen ineen met Tentamentrainingen.nl en zoeken we een collega die onze activiteiten in het hoger onderwijs verder op de kaart willen zetten. 

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Op acht universiteiten en hogescholen in heel Nederland bieden we tentamentrainingen aan. Op locatie is er een team van parttime docenten en trainingsmanagers aanwezig. Zij verzorgen de trainingen en ontwikkelen en verkopen tentamenbundels. Vanaf ons kantoor in Leiden zorgen we dat alles rondom de trainingen goed geregeld is en dat we zo goed mogelijk inspelen op de vraag naar tentamentraining. Je werkzaamheden zijn daarom divers:

 • je stuurt een team van trainingsmanagers aan voor verschillende hogescholen en universiteiten.
 • wanneer het lastig is om de planning rond te krijgen, schakel je met team Werving & Selectie om nieuwe docenten en trainingsmanagers te werven.
 • je legt afspraken over tentamentrainingen vast in ons CRM-systeem.
 • je herkent kansen om de dienstverlening uit te breiden naar nieuwe studies binnen dezelfde of een andere instelling.
 • je denkt actief na over hoe we de dienstverlening kwalitatief kunnen verbeteren.
 • je werkt aan commerciële doelen en probeert groei te realiseren. 

Je collega’s

Met 235 vestigingen is Lyceo de grootste onderwijsondersteuner in Nederland. Een innovatieve onderneming die altijd in beweging is. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. We zijn de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland. Je vindt ons door het hele land met examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. We willen elke dag weer leerlingen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Het officeteam van Tentamentrainingen.nl bestaat uit drie collega's waarmee je nauw samenwerkt. Maar je hebt ook veel contact met andere afdelingen, zoals de roosteraars, team werving & selectie en collega’s op de vestigingen. In het team heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden, maar uiteindelijk doen jullie het samen en wordt iedereen blij wanneer we met zijn allen resultaat boeken. Op ons kantoor wil iedereen vooruit, leren we van elkaar en zijn de lijntjes kort. Maar 2 keer per jaar laten jullie de focus even los tijdens de onvergetelijke personeelsuitjes.

Jij neemt met je mee …

We zijn op zoek naar een collega die ondernemend, sociaal sterk en positief-kritisch is. Je komt te werken in een team in opbouw waar veel ruimte voor eigen inbreng is. Jij begrijpt dat vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Bij jou is afspraak ook echt afspraak. Je staat veel in contact met studenten. Affiniteit met studenten, het studentenleven en het hoger onderwijs gaan je verder helpen in deze baan. Ervaring in commissies en besturen van studie- en/of studentenverenigingen zijn daarom een pré. Verder ziet ons ideaalplaatje er zo uit:

 • je hebt hbo of wo werk- en denkniveau.
 • ervaring met accountmanagement en/of projectmanagement is fijn, maar geen vereiste.

Dit krijg je van ons

Je gaat 32-40 uur per week doorbrengen op ons kantoor in hartje Leiden. Voor die tijd en inzet krijg je natuurlijk wat terug. Wij bieden jou op basis van een 40-urige werkweek onder meer:

 • een startsalaris van EUR 2300,- tot 2600,- bruto. Je salaris groeit mee met de ervaring die je in de functie hebt.
 • de mogelijkheid om 32 of 40 uur per week te werken.
 • een baan waarin je jezelf ontwikkelt en groeit. In eerste instantie binnen je nieuwe rol en wanneer jij er klaar voor bent in een zwaardere functie.
 • een pensioenregeling, vakantiegeld en volledige reiskostenvergoeding als je met OV reist.
 • een laptop en telefoon.
 • direct een vast contract.
 • elke week wel een borrel op kantoor en twee keer per jaar een ongeëvenaard teamuitje. 

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Eveliene en Peggy bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar recruitment@lyceo.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Werk je voor een werving- en selectiebureau en wil je ons helpen met het vervullen van deze vacature? Niet nodig! Het Lyceo-gevoel ervaar je alleen als je direct bij ons solliciteert.